Läs mer om 9000E Dölj information

Duschen består av en handdusch samt duschstång och har flera smarta lösningar. Precis som övriga produkter i 9000E serien så ingår denna i EcoSafe®-konceptet. Duschen är utrustad med EcoFlow-systemet som begränsar vattenåtgången till max 9 l/minut med bibehållen komfort, samt har kalkavvisade sil för enkel rengöring och längre livslängd. Med ett enkelt knapptryck anpassas höjden på duschhandtaget och stången har ett reglerbart övre väggfäste vilket innebär att gamla borrhål kan användas vid montering. Duschen finns två olika varianter, 1-strålig och 3-strålig. Den senare har ett strålläge som lämpar sig särskilt väl som babydusch, då den ger en mjuk och behaglig vattenstråle.


Läs mer om Garda Dölj information

Garda-seriens duschset har flexibla väggfästen så att du slipper kakla om och borra nya hål för att sätt upp det. Och med den praktiska tvålhyllan och slangen i metall blir badrummet som nytt. Välj mellan en eller tre behagliga strålar.


Läs mer om Ebro Dölj information

Med en omställbar FM Mattsson Ebro kan du välja mellan tre olika strålar varav en är extra mjuk och lämpar sig speciellt bra som babydusch. Den har som alla våra duschar, kalkavvisande sil för lång livslängd.


Läs mer om Elbe Dölj information

FM Mattsson Elbe ger ett stilfullt och harmoniskt intryck. Den är lätt och smidig och är ett bra val i alla hem. Kalkavvisande sil ger lång livslängd och EcoFlow med 9 liter per minut, gör den till ett utmärkt val tillsammans med en av våra miljöanpassade säkerhetsblandare.


Läs mer om Sarona Dölj information

Sarona är ett duschanordning med stram och diskret formgivning. Den är smidig och enkel att hantera. Sarona finns också i en VASKA-modell som gör att du på ett enkelt sätt kan montera en duschanordning utanpå befintlig rördragning, utan att behöva göra ytterligare hål i väggen.


Läs mer om 9000E Dölj information

Här finns en optimerad samverkan mellan form och funktion.  Vår kombinationsdusch har en  stilren och stor takdusch (ø 200 mm), och en två-strålig handdusch. Både takdusch och handduschen har EcoFlow 12l/min. En rymlig  tvål och schampohylla som monteras direkt på duschstången ingår.


Läs mer om Garda Dölj information

Med vår nya teleskoptakdusch i Gardaserien kan både den långa tonårssonen och hans lite kortare mamma ställa in takduschen på sin höjd utan att behöva mötas på halva vägen. En dusch för alla, barn som vuxna, oavsett storlek. Du behöver inte heller kapa några rör vid installationen. I den medföljande handduschen finns en SoftAir-funktion som betyder att vattnet blandas med luft vilket ger en behaglig stråle.


Läs mer om Ebro Dölj information

Ebro är en stramt och modernt formgiven kombinationsdusch. Den är mycket populär och anledningarna till det är flera. Funktionen är givetvis en anledning. Designen och den behagliga duschupplevelsen är fler anledningar. Ebro levereras med både takdusch och handdusch och väntar på att ge dig många njutningsfulla stunder i duschen.

Ebro Flexi kan enkelt anslutas direkt till dusch eller badkarsblandare med utlopp nedåt.


Läs mer om Duschpanel Dölj information

Duschpanel med inbyggd batteridriven elektronikstyrning. Duschpanelen kan även drivas med transformator, finns som tillbehör se vår sortimenskatalog.


Skriv ut sidan  
Stäng

Tipsa någon om denna sida

Skicka
Skicka
Dela
Du är här: FM Mattsson / Duschar
Stäng