Läs mer om 9000E Dölj information

Här finns en optimerad samverkan mellan form och funktion. FM Mattsson 9000E visar vägen för en ny generation blandare, som miljöanpassats in i minsta detalj. Blandaren skänker ett vackert intryck och teknisk fulländning till ditt kök. Blandaren ger redan i sitt grundutförande unika funktioner som sparar energi med bibehållen komfort.

E står för EcoSafe® och visar vägen för en ny generation blandare, där miljö och energieffektivitet är satt i främsta rummet. 9000E-seriens kraftfulla formspråk och dess innovativa insida, skänker ett vackert intryck och teknisk fulländning till ditt kök och badrum. 


Läs mer om 9000 Dölj information

Vad är det som har gjort vår 9000-serie till en succé i svenska hem? Är det den stilrena och tidlösa formen? Den som gör att just den här blandaren smälter så väl in i alla kök. Eller är det alla de unika funktioner som döljer sig under den vackra ytan: Den säkra hetvattenspärren som förhindrar att man skållar sig? Den justerbara flödesbegränsningen som kan spara tusentals liter? Eller är det den unika mjukstängningen som minskar risken för spruckna rör och vattenskador. Kanske är det den keramiska tätningen som gör att man slipper droppande kranar. Eller är det helt enkelt så att 9000-serien är den optimala kombinationen av ett stiligt yttre och ett säkert inre?

Du kan spara ytterligare vatten utan avkall på komforten genom att välja en 9000-blandare utrustad med FM Mattsson EcoFlow, vårt unika sparsystem.

Vill du skapa en enhetlig miljö av blandare i ditt hem så har du alla förutsättningar med 9000-serien. Den inkluderar även säkerhetsblandare för dusch och bad samt blandare för tvättställ. En nyhet i 9000-sortimentet är köksblandare i homogent rostfritt stål.


Läs mer om Garda Dölj information
Garda är vår blandarserie med det strikta och avskalade formspråket.

Den passar mycket väl in i moderna kök och förhöjer inredningens totalintryck. I Garda samverkar form och funktion optimalt. Ett bra exempel på det är den inbyggda diskmaskinsavstängningen. I stället för att försöka dölja den lyfter vi fram den i samma starka formspråk.

En unik finess med Garda är också den utbytbara pipen. Med ett enkelt handgrepp drar du loss pipen och trycker dit en annan.

Du kan med andra ord variera blandarens utseende efter tycke och smak.

Dessutom har det den fördelen att blandaren inte behöver vara i vägen för inåtgående fönster. Blandarhöjden blir bara 145 mm utan pip, resp 160 mm för blandare med diskmaskinsavstängning. En ovanligt praktisk funktion när det blir dags att tvätta fönstren. Garda finns även som tvättställsblandare samt säkerhetsblandare för dusch och badkar.

 

Läs mer om Rogen Dölj information

Nytillverkning av en svensk köks- och badrumsklassiker. FM Mattsson har efter påtryckningar från inredare, konsumenter och 50-talsnostalgiker, återupptagit tillverkningen av den trendiga 50-talsklassikern vattenkranen Rogen.

Från start hade Rogen metallrattar som senare, under 60-talet, byttes till de legendariska plastrattarna med en röd och en blå prick. När den nu lanseras på nytt är det med de för 50-talet tidstypiska metallrattarna. Kranens funktion och teknik är än idag robust och bra, vilket gör att FM Mattsson väljer att inte ändra i Rogens beprövade teknik.

Skriv ut sidan  
Stäng

Tipsa någon om denna sida

Skicka
Skicka
Dela
Du är här: FM Mattsson / Köksblandare
Stäng